Voorwaarden Andrea Rhodenborgh sieraden op maat

1. Identiteit van de ondernemer

Andrea Rhodenborgh;

Gansstraat 143;

3582EG Utrecht

E-mailadres: info@andrearhodenborgh.nl

KvK-nummer: 66643716

Btw-identificatienummer: 207206053B01

 

2. Opdrachtbepaling, betaling en verzending

De koper en Andrea Rhodenborgh komen tot een ontwerp en leggen de kosten hiervoor vast in een offerte. Dan wordt het product gemaakt binnen de termijn die met de koper is afgesproken. Wanneer het product klaar is, wordt er een factuur gestuurd naar het e-mailadres van de koper. Producten zullen aan de koper worden overgedragen wanneer de kosten voor het product incl. eventuele verzendkosten zijn overgemaakt naar IBAN-nummer NL36 INGB 0704 3076 42 op naam van A. Rhodenborgh. Bij een aanvraag op maat dient het factuurbedrag te zijn betaald vóórdat het product wordt opgehaald/verzonden. 

Nadat er voor het product is betaald, wordt het verzonden naar het factuuradres van de koper (tenzij anders aangegeven) in een bubbeltjes envelop of brievenbuspakket afhankelijk van de kosten van het product en de grootte ervan. Andrea Rhodenborgh is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van het product per post. Om het risico zo klein mogelijk te maken wordt het product standaard met track&trace code verzonden. Die code ontvangt de koper ook weer via e-mail. Op maat gemaakte sieraden worden op afspraak opgehaald of verzonden. 

Kijk voor actuele bedragen van PostNL voor verzending met track & trace op https:// www.postnl.nl/ tarieven/ tarieven-post-en-postzegels/?pst=sp-pnl-nav-verz-ql1-tarieven. 

 

3. Bedenktijd en Ruilen

Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.

 

4. Verantwoord gebruik

Hout is een levend materiaal en kan op den duur verweren. De laklaag beschermt het hout tegen erge verwering. Het hout kan ondanks deze beschermende laag nog wel verkleuren (onder invloed van de zon); dit is een natuurlijk proces. Het wordt afgeraden om het product te gebruiken bij het nemen van een douche, sauna, duik in zee, zwembad, etc. wordt. Het wordt ook afgeraden om het product te gebruiken tijdens het verrichten van zwaar lichamelijk werk of sport of tijdens het slapen. Stel het product niet bloot aan schoonmaakmiddelen, alcohol, aceton, nagellakremover en andere bijtende, schurende of blekende stoffen. Belast het product niet met hoge druk en stoot het product niet. Als dit vermeden wordt, blijft het product het langst mooi en kleurrijk en kan het jaren mee. Als er iets met het product gebeurt en het blijkt dat het bovenstaande niet wordt nageleefd, is het risico en eventuele reparatiekosten voor de drager.

 

5. Onderhoud en Reparaties

Ieder product heeft onderhoud nodig, waar de koper zelf verantwoordelijk is. Zo ook Andrea Rhodenborgh producten. Producten die hout bevatten dienen eens in de zoveel tijd opnieuw gelakt te worden. Het ligt aan de manier waarop de drager omgaat met het product hoeveel tijd er tussen lakbeurten zit. De kosten voor opnieuw lakken zijn 15 euro inclusief BTW (excl. eventuele verzendkosten), mits de ring verder in goede staat is. Moet er meer ondernomen worden voor restauratie, dan kunnen meer kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen vóórdat de procedure in gang wordt gezet duidelijk worden gecommuniceerd met de aanvrager. Een ring moet in ieder geval opnieuw gelakt worden wanneer het hout bloot komt te liggen. De drager van het product is zelf verantwoordelijk voor het op tijd opnieuw laten lakken van het product. Als het lakken te lang wordt uitgesteld terwijl de laklaag al beschadigd is, kan het zijn dat de schade onherstelbaar wordt. Zelf het product opnieuw lakken is op eigen risico. 

Voordat een product gerepareerd kan worden dient eerst contact te zijn opgenomen met info@andrearhodenborgh.nl om te bepalen of reparatie mogelijk is en welke eventuele kosten daaraan verbonden zijn. Alle verzendkosten die gemaakt worden bij een reparatie zijn voor de koper (verzenden van het product naar Andrea Rhodenborgh, en het terugsturen van het gerepareerde product, of vervoerskosten bij het halen of brengen van een product). Een mislukte reparatie van een beschadigd product is op risico van de aanvrager. Andrea Rhodenborgh is niet aansprakelijk voor een eventuele onmogelijkheid om een product te repareren of voor het mislukken van een reparatie.

 

6. BTW

Andrea Rhodenborgh rekent 21% BTW aan particulieren in binnen- en buitenland zoals de wet dat omschrijft.